Υπηρεσίες

Εγκατάσταση συστημάτων αλουμινίου σε νέες οικοδομές

Η εταιρεία alfino έχει μεγαλύτερη από 30ετή επιτυχή παρουσία στο χώρο των κουφωμάτων αλουμινίου, αναλαμβάνοντας έργα ιδιωτών και κατασκευαστών. Διαθέτει τεχνογνωσία παραγωγής, πλήρως καταρτισμένο προσωπικό καθώς και άριστη ποιότητα πρώτων υλών. Τα κουφώματα αλουμινίου που κατασκευάζουμε φέρουν αποκλειστικά το σήμα της Alumil, πρώτης σε παραγωγή ποιοτικού αλουμινίου στην Ελλάδα και στις πρώτες θέσεις στην ευρωπαϊκή αγορά με σταθερά ανοδική πορεία. Το όνομα αυτό είναι επάξια πλέον συνώνυμο με την ποιότητα, την αξιοπιστία, τη φινέτσα και την ασφάλεια στα κουφώματα αλουμινίου.

Τα κουφώματα αλουμινίου της alfino συνδυάζουν την παραδοσιακή ομορφιά με τη σύγχρονη αισθητική και ανταποκρίνονται σε όλο το φάσμα των κατασκευών. Δεν επηρεάζονται από τις καιρικές συνθήκες όπως η βροχόπτωση & οι υψηλές θερμοκρασίες, έχουν άριστη αντοχή, απεριόριστη διάρκεια ζωής, χωρίς καμία συντήρηση.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας εγγυώνται προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, τεχνολογίας ευρωπαϊκών προτύπων.Η εταιρεία alfino, συνεπής και άρτια οργανωμένη, βρίσκεται πάντα στο πλάι σας πρόθυμη να επιλύσει οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί. 

Πρόγραμμα Εξοικονομώ- Αυτονομώ

Tο Πρόγραμμα «Εξοικονομώ Αυτονομώ», είναι το νέο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης και αυτονόμησης κατοικιών, που αποτελεί το διάδοχο σχήμα των προγραμμάτων «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον», με συνολικό προϋπολογισμό που ανέρχεται περίπου στα 900 εκατ. ευρώ.

Ο σχεδιασμός του Προγράμματος λαμβάνει υπόψη την ολοκληρωμένη προσέγγιση παρεμβάσεων εξοικονόμησης ενέργειας στον οικιακό κτηριακό τομέα και έχει ως στόχο:

  • τη μείωση των ενεργειακών αναγκών των κτηρίων και των εκπομπών ρύπων που συμβάλλουν στην επιδείνωση του φαινομένου του θερμοκηπίου
  • την εξοικονόμηση κόστους για τους πολίτες, τη βελτίωση των καθημερινών συνθηκών διαβίωσης και άνεσης καθώς και, της ασφάλειας και της υγείας των πολιτών κατά τη χρήση των κτηρίων αυτών
  • την επίτευξη καθαρότερου περιβάλλοντος.

Με το πρόγραμμα αυτό, μπορείτε να αντικαταστήσετε τα παλιά σας κουφώματα (ξύλινα ή αλουμινένια) και να αναβαθμίσετε το σπίτι σας θωρακίζοντας το θερμομονωτικά και ηχομονωτικά, λαμβάνοντας κρατική επιχορήγηση που φτάνει έως και 85%. Η alfino αναλαμβάνει να διεκπεραιώσει τη διαδικασία του προγράμματος εξ ολοκλήρου, με δικούς της μηχανικούς-συνεργάτες, είτε με μηχανικούς της επιλογής σας.

 

Ανακαινίσεις- αντικαταστάσεις παλαιών κουφωμάτων

Η εταιρεία μας, σε όλη την επαγγελματική της πορεία, έχει διαχειριστεί μία μεγάλη γκάμα έργων, πολλά από τα οποία αφορούσαν αντικαταστάσεις παλαιών κουφωμάτων από διαμερίσματα. Όλες οι υλικές κατασκευές, ειδικότερα αυτές με κινούμενα μέρη, έχουν κάποιο πεπερασμένο χρόνο ζωής, ο οποίος όταν παρέλθει πρέπει είτε να επισκευαστούν ή να αντικατασταθούν.

Επικοινωνήστε μαζί μας για μία εκτίμηση του κόστους αντικατάστασης, προκειμένου να αποφασίσετε για την επιλογή που σας ταιριάζει. Αν αποφασίσετε ότι η λύση για εσάς είναι η αντικατάσταση, τότε μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στη σειρά S350 για τα συρόμενα και για τα ανοιγο- ανακλεινόμενα κουφώματα τη σειρά Μ9660 κατ’αρχας αλλά και στις υπόλοιπες, καθώς αυτά είναι τα προφίλ τα οποία ταιριάζουν συνήθως αισθητικά και τεχνικά με τα ανοίγματα παλιών προδιαγραφών.

Επισκευές- Service

Οι καιροί είναι δύσκολοι και δεν υπάρχει πάντα η δυνατότητα για την κατασκευή καινούργιων κουφωμάτων αλουμινίου. Μην ανησυχείτε όμως, γιατί υπάρχει λύση. Δεν “περπατάνε” οι μπαλκονόπορτες σας; Σας χάλασε το ρολό; Έχετε οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα; Καλέστε μας και θα έρθουμε στο χώρο σας για άμεση επισκευή των κουφωμάτων σας.

Συμπληρωματικά συστήματα κουφωμάτων

Η alfino εξοπλίζει το σπίτι σας, πέρα από κουφώματα, με σήτες, πόρτες εισόδου, πόρτες θωρακισμένες, ρολά, κάγκελα, πέργκολες, σιδηροκατασκευές και πτυσσόμενες σιδεριές.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο

2109314972 

6977424396

Email

info@alfino.gr

Διεύθυνση

Έκθεση: Ελευθερίου Βενιζέλου 205, Νέα Σμύρνη, 17123, Αθήνα

Εργοστάσιο: Αγ. Άννης 68, Ρέντης, 18233