Συρόμενα συστήματα αλουμινίου

Τα συρόμενα συστήματα αλουμινίου σύρονται πάνω σε οδηγούς κατά το άνοιγμα τους. Το βασικότερο πλεονέκτημα είναι η οικονομία χώρου που προσφέρουν. Ένα συρόμενο κούφωμα αποτελεί μία πολύ καλή επιλογή σε περίπτωση που χρειάζεται να καλύψετε ανοίγματα μεγαλύτερα από 1,70 m πλάτος. Επιπλέον, σε περίπτωση που ο χώρος γύρω από το παράθυρο είναι περιορισμένος, το συρόμενο κούφωμα αποτελεί την ιδανική επιλογή. Για μεγάλα ανοίγματα, μπορείτε εναλλακτικά να επιλέξετε ένα τεχνολογικά ανώτερο ανασυρόμενο κούφωμα, το οποίο ανοίγει πολύ πιο εύκολα και παρέχει υψηλότερη στεγανότητα, χάρη στον ειδικό μηχανισμό ανύψωσης, ο οποίος ανασηκώνει το φύλλο με αποτέλεσμα τα ράουλα να κυλούν πολύ πιο εύκολα πάνω στον οδηγό του κουφώματος. Διατίθενται  διάφοροι τύποι συρόμενων: τα επάλληλα, τα φιλητά, τα χωνευτά και τα γωνιακά.

Smartia S560

Το SMARTIA S560 είναι ένα στιβαρό ανυψούµενο συρόµενο θερμομονωτικό σύστηµα που προσφέρει υψηλά επίπεδα θερµοµόνωσης, ευελιξία στην κατασκευή και είναι ιδανικό για την κάλυψη µεγάλων ανοιγµάτων.

Smartia M14600

Το SMARTIA M14600 είναι το νέο συρόµενο σύστηµα της ALUMIL µε εξαιρετικά κοµψές γραµµές, χωρίς θερμοδιακοπή.

Smartia S350

Το Smartia S350 είναι ένα καινοτόμο θερμομονωτικό σύστημα το οποίο αποτελεί μια εντελώς ανανεωτική και σύγχρονη πρόταση για τα συρόμενα συστήματα αλουμινίου.

Smartia M450

Το Smartia M450 αποτελεί το πλέον προηγμένο θερμομονωτικό σύστημα για minimal ανασυρόμενα και απλά συρόμενα συστήματα αλουμινίου.

Comfort M9050

Το σύστημα Μ9050 αποτελεί την εξέλιξη της σειράς M9000 στην πιο ελαφριά και καμπύλη έκδοσή της. Προσφέρει τη βασική στεγάνωση και ηχομόνωση, αλλά και πολλαπλές τυπολογίες και σχέδια.