Σήτες

Σήτα Luna Maxi

Η Luna maxi είναι μονόφυλλη αμφίπλευρη σήτα πλισέ οριζόντιας κίνησης και λειτουργεί χειροκίνητα με χαμηλό κάτω οδηγό. Είναι η ιδανική λύση για επάλληλα κουφώματα μπαλκονόπορτας μεγάλων διαστάσεων.

Starla Plisse

H Starla plisse είναι σήτα πλισέ οριζόντιας κίνησης με χαμηλό κάτω οδηγό. Λειτουργεί χειροκίνητα και είναι κατάλληλη για κούφωμα μπαλκονόπορτας.

Σήτα Marta e-type

Η σήτα Soffy  είναι σήτα πλισέ οριζόντιας κίνησης και λειτουργεί χειροκίνητα με ερπύστρια χωρίς κάτω οδηγό. Η σήτα αυτή είναι κατάλληλη για κούφωμα μπαλκονόπορτας.

Σήτα Cronos

Η σήτα Cronos είναι σήτα ηλεκτροκίνητη κάθετης κίνησης με ίσιο πανί και λειτουργεί ηλεκτροκίνητα με μοτέρ. Είναι κατάλληλη για κουφώματα μεγάλων διαστάσεων ή για κουφώματα με περιορισμένη πρόσβαση.

Σήτα Thea

Η σήτα Thea είναι σήτα ελατηρίου οριζόντιας κίνησης με ίσιο πανί και ερπύστρια και λειτουργεί χειροκίνητα με επαναφορά ελατηρίου. Αποτελεί ιδανική λύση για κούφωμα μπαλκονόπορτας και προσφέρει την απόλυτη θέα.

Σήτα Scorpion

Η σήτα Scorpion είναι σήτα ελλατηρίου οριζόντιας κίνησης με αντιανεμικό άξονα. Λειτουργεί χειροκίνητα με ερπύστρια χωρίς κάτω οδηγό. Η σήτα αυτή είναι κατάλληλη για κούφωμα μπαλκονόπορτας και αποτελεί ιδανική λύση για περιοχές με έντονο αέρα.

Σήτα συρόμενη

Η σήτα συρόμενη είναι σήτα με ίσιο πανί και λειτουργεί χειροκίνητα. Αποτελεί ιδανική λύση για κούφωμα μπαλκονόπορτας, για συρόμενα και επάλληλα κουφώματα.

 

Σήτα σταθερή

Η σταθερή σήτα είναι κατάλληλη για μικρά παράθυρα χωρίς πρόσβαση.

Σήτα ανοιγόμενη

Η ανοιγόμενη σήτα είναι κατάλληλη για κουζινόπορτες ή πόρτες εισόδου με συχνή πρόσβαση και λειτουργεί χειροκίνητα με τη βοήθεια μεντεσέδων.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο

2109314872 

6977424396

Email

info@alfino.gr

Διεύθυνση

Έκθεση: Ελευθερίου Βενιζέλου 205, Νέα Σμύρνη, 17123

Εργοστάσιο: Αγ. Άννης 68, Ρέντης, 18233