Ρολά

Ρολό βαρέως τύπου

Πρόκειται για ένα κοίλο ρολλό που αποτελείται από προφίλ αλουμινίου διπλού τοιχώματος χωρίς γραμμές στην όψη του, διαστάσεων 54x14mm και πάχος 1,2mm κατάλληλο για πόρτες, αλλά και παράθυρα. Τοποθετείται στον άξονα του με ειδικά σχεδιασμένους συνδετήρες οι όποιοι προσφέρουν ομαλή και αθόρυβη λειτουργία καθώς και αποτρέπουν την ανύψωση του σε περίπτωση παραβίασης του. Υπάρχει η δυνατότητα διάτρησης του φύλου για αερισμό και βελτίωση της φωτεινότητας του δωματίου. 

Ρολό Βαρέως τύπου

Πρόκειται για ένα κοίλο ρολλό που αποτελείται από προφίλ αλουμινίου διπλού τοιχώματος χωρίς γραμμές στην όψη του, διαστάσεων 42x9mm και πάχος 1,2mm κατάλληλο για πόρτες, αλλά και παράθυρα. Τοποθετείται στον άξονα του με ειδικά σχεδιασμένους συνδετήρες οι όποιοι προσφέρουν ομαλή και αθόρυβη λειτουργία καθώς και αποτρέπουν την ανύψωση του σε περίπτωση παραβίασης του. Υπάρχει η δυνατότητα διάτρησης του φύλου για αερισμό και βελτίωση της φωτεινότητας του δωματίου. 

Ρολό Πολυουρεθάνης

Τα ρολλά πολυουρεθάνης ενδεικνύονται κυρίως για σκίαση. Προσφέρονται σε διάφορα χρώματα και σχέδια.Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής μεταξύ κίνησης με ηλεκτρικό μοτέρ, μανιβέλα ή ιμάντα.

 

Ρολό βαρέως τύπου γκαραζόπορτας

Το ρολό για γκαραζόπορτες είναι ένα κοίλο ρολό που αποτελείται από προφίλ αλουμινίου διπλού τοιχώματος χωρίς γραμμές στην όψη του, διαστάσεων 54x14mm και πάχος 1,2mm κατάλληλο για πόρτες, αλλά και παράθυρα. Τοποθετείται στον άξονα του με ειδικά σχεδιασμένους συνδετήρες οι όποιοι προσφέρουν ομαλή και αθόρυβη λειτουργία καθώς και αποτρέπουν την ανύψωση του σε περίπτωση παραβίασης του. Σε περιπτώσεις που το μοτέρ έχει και επιλογή χειροκίνητης λειτουργίας, δεν λειτουργεί πέραν των επιτρεπτών ορίων λόγω ανθρωπίνου λάθους, έτσι το ρολό δεν θα τυλιχτεί ποτέ ανάποδα στον άξονα αποφεύγοντας βέβαιη και σοβαρή ζημία. Δυνατότητα λειτουργίας και με ηλεκτρικό φρένο, χειροκίνητα καθώς και με κάθε είδους αυτοματισμών. Υπάρχει η δυνατότητα διάτρησης του φύλου για αερισμό και βελτίωση της φωτεινότητας του χώρου.