Ζητήστε μας μία προσφορά

Σημειώστε ό,τι γνωρίζετε: Διαστάσεις. Συμπληρωματικά συστήματα όπως πατζούρια, ρολά, σήτες, σιδεριές. Ανακλίσεις-έξτρα κλειδαριές τριών σημείων-άθραυστο τζάμι. Ό,τι άλλο θέλετε.

Συχνές ερωτήσεις

Τι είδη συστημάτων αλουμινίου ταιριάζουν στο χώρο μου;

Οι τυπολογίες των συστημάτων αλουμινίου είναι πολλές. Ανάλογα με τις διαστάσεις, τις προτιμήσεις σας και τo budget σας, μπορείτε να επιλέξετε ανοιγόμενα συστήματα, συρόμενα συστήματα ή φυσούνες, θερμομονωτικές ή συμβατικές σειρές, καθώς και διαφορετικούς υαλοπίνακες (διπλοί υαλοπίνακες, ενεργειακοί, τρίπλεξ, αλεξίσφαιρα κλπ). Η alfino είναι εδώ για να εξετάσει το χώρο σας και να σας προτείνει την καλύτερη λύση για εσάς.

Ποια είναι η διαδικασία εγκατάστασης των συστημάτων αλουμινίων;

Μετά την αρχική γνωριμία και την επιλογή των συστημάτων αλουμινίου που καλύπτουν τις ανάγκες σας, η alfino αναλαμβάνει την κατασκευή τους και στη συνέχεια την εγκατάσταση στο χώρο σας. Οι έμπειροι τεχνίτες μας αφαιρούν τα παλιά σας συστήματα, σε περίπτωση που υπάρχουν, και εγκαθιστούν τα νέα συστήματα αλουμινίου, διεκπεραιώνοντας και κάποια μικρά μερεμέτια, όταν αυτά χρειάζονται. Ο χρόνος εγκατάστασης είναι μία με δύο μέρες ανάλογα την ποσότητα των συστημάτων.  

Ποιός είναι ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης;

Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης εξαρτάται κυρίως από την επιλογή του χρώματος των συστημάτων αλουμινίων σας, καθώς και από τη σεζόν της χρονιάς. Για παράδειγμα, συστήματα αλουμινίου σε λευκό χρώμα ετοιμάζονται συντομότερα, ενώ τα συστήματα αλουμινίου σε άλλο χρώμα Ral ή πούδρας, χρειάζονται περισσότερο χρόνο, ώστε να επεξεργαστούν από το βαφείο. Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 20-30 μέρες. 

Αναλαμβάνει η alfino επισκευές/service;

Ναι, η alfino αναλαμβάνει επισκευές κάθε είδους. Μετά από μία επικοινωνία μαζί μας, οι τεχνικοί μας θα σας ενημερώσουν για την κατάλληλη λύση στο πρόβλημα σας και το εκτιμώμενο κόστος.

Ποια η ποιότητα και η εγγύηση των συστημάτων αλουμινίων της alfino;

Τα κουφώματα αλουμινίου που κατασκευάζουμε είναι εφοδιασμένα με πιστοποιητικά από τα πιο έγκυρα διεθνή ινστιτούτα πιστοποίησης, όπως και από την ίδια την Alumil, καθώς είμαστε πιστοποιημένοι συνεργάτες της. Οι πιστοποιήσεις που παρέχουμε αφορούν την ασφάλεια του κουφώματος αλουμινίου, την ενεργειακή του απόδοση αλλά και την αντοχή του στις φθορές του χρόνου. Παρέχεται εγγύηση δύο ετών σε όλα τα προϊόντα μας.

Τι προστασία μου προσφέρει μία θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας;

Αν η πόρτα ασφαλείας πληρεί τις βασικές και απαραίτητες προδιαγραφές που πρέπει να έχει μια σωστή και ασφαλής πόρτα όπως ατσάλινη κάσα, ατσάλινο φύλλο,  απαραβίαστη κλειδαριά ασφαλείας νέας τεχνολογίας (κυλίνδρου) και φυσικά να μην ξεχνάτε να την κλειδώνετε, τότε η παραβίαση της από τους επίδοξους διαρρήκτες καθίσταται αδύνατη. Όλα αυτά βέβαια ισχύουν υπό την προϋπόθεση ότι ο διαρρήκτης δεν θα χρησιμοποιήσει βαριά εργαλεία όπως τροχό, οξυγόνο κ.τ.λ., πράγμα όμως που είναι αδύνατο να κάνει κάποιος, διότι απαιτεί πολύ χρόνο και θόρυβο. Ως εκ τούτου μια πόρτα ασφαλείας μας προστατεύει από κάθε επίδοξο διαρρήκτη-ερασιτέχνη ή επαγγελματία. Παράλληλα, είναι γνωστό πως μια θωρακισμένη πόρτα μας προσφέρει καλύτερη ηχομόνωση και θερμομόνωση, βελτιώνοντας αρκετά τα ενεργειακά χαρακτηριστικά του σπιτιού μας. 

Τι κερδίζω επιλέγοντας τις νέες θερμομονωτικές σειρές της Alumil; 

Ένα θερμομονωτικό κούφωμα αλουμινίου θωρακίζει το σπίτι σας από τις ανεπιθύμητες θερμοκρασίες του εξωτερικού περιβάλλοντος. Η υψηλή αντανακλαστικότητα του αλουμινίου αποκρούει την ηλιακή θερμότητα και σε συνδιασμό με τα ενεργειακά τζάμια διατηρεί την εσωτερική θερμοκρασία του σπιτιού σας σταθερή. Τελικά, κερδίζετε τουλάχιστον 40% μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας κατά το χειμώνα και το καλοκαίρι.

Ποια η διαδικασία του προγράμματος Εξοικονομώ-Αυτονομώ;

1.Συγκέντρωση απαιτούμενων δικαιολογητικών
2.Πρώτη Ενεργειακή Επιθεώρηση (Α’ ΠΕΑ) βάσει του ΚΕΝΑΚ 2017.
3.Ηλεκτρονική Υποβολή Αίτησης στο http://exoikonomisi.ypen.gr
4.Έναρξη Υλοποίησης Έργου – Εκταμίευση προκαταβολής δανείου ίση με το 70% του ποσού – Έκδοση παραστατικών από αναδόχους / προμηθευτές.
5.Ολοκλήρωση Παρεμβάσεων – Δεύτερη Ενεργειακή Επιθεώρηση (Β’ ΠΕΑ).
6.Ολοκλήρωση Έργου – Προσκόμιση Δικαιολογητικών – Καταβολή της επιχορήγησης.

Το έμπειρο προσωπικό της alfino είναι εδώ για να σας καθοδηγήσει καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος και να βρει τις κατάλληλες επιλογές για το χώρο σας.