Συστήματα Αλουμινίου alfino

Με περισσότερα από 30 έτη εμπειρίας στο χώρο του αλουμινίου κατασκευαστική εταιρεία alfino έχει να σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στα κουφώματα αλουμινίου προχωρημένης αισθητικής & ασφάλειας. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα, τα κουφώματα αλουμινίου που κατασκευάζουμε φέρουν αποκλειστικά το σήμα της Alumil, πρώτης σε παραγωγή ποιοτικού αλουμινίου στην Ελλάδα και στις πρώτες θέσεις στην ευρωπαϊκή αγορά με σταθερά ανοδική πορεία. Το όνομα αυτό είναι επάξια πλέον συνώνυμο με την ποιότητα, την αξιοπιστία, τη φινέτσα και την ασφάλεια στα κουφώματα αλουμινίου.

Τα κουφώματα αλουμινίου που κατασκευάζουμε είναι εφοδιασμένα με πιστοποιητικά από τα πιο έγκυρα διεθνή ινστιτούτα πιστοποίησης που αφορούν την ασφάλεια του κουφώματος αλουμινίου, την ενεργειακή του απόδοση αλλά και την αντοχή του στις φθορές του χρόνου. Προσπαθούμε διαρκώς να είμαστε κοντά στον πελάτη, από τη στιγμή της προσφοράς του έργου, ακόμα και μετά την αποπεράτωσή του. Αν προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα με τα κουφώματα αλουμινίου που σας τοποθετήσαμε καλέστε μας και θα ανταποκριθούμε άμεσα με το εξειδικευμένο τμήμα service της εταιρείας μας. Να είστε σίγουροι ότι ποτέ δε θα μείνετε ξεκρέμαστοι, η alfino θα είναι πάντα δίπλα σας.

Η εταιρεία μας στη διαρκή προσπάθεια εξέλιξης της αναλαμβάνει και μη τυποποιημένα έργα, ακόμα και σε περιοχές με δύσκολη πρόσβαση. Το δύσκολο δεν είναι αποθαρυντικό, αλλά αποτελεί για εμάς πρόκληση! Οι έμπειροι μηχανικοί, τεχνίτες και σύμβουλοι της εταιρείας θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε αυτό ακριβώς που σας ταιριάζει μέσα από μία μεγάλη γκάμα συστημάτων αλουμινίου, τζαμιών και χρωμάτων. Κάθε έργο που αναλαμβάνουμε προσαρμόζεται ακριβώς στα μέτρα του πελάτη. Περάστε από την έκθεση στη Νέα Σμύρνη για να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες του έργου σας, να πάρετε μία αναλυτική προσφορά για τα κουφώματα αλουμινίου για τα οποία ενδιαφέρεστε και να σας επιλύσουμε όποιες τεχνικές απορίες έχετε.

Έχουμε αποδείξει ρηξικέλευθα τη δυναμική παρουσία μας στην ελληνική αγορά τις τελευταίες τρεις δεκαετίες. Επιλέξτε μας και δε θα βγείτε χαμένοι! Γιατί η  alfino σας εγγυάται αλουμίνια με φινέτσα και ασφάλεια.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο

2109314872 

6977424396

Email

info@alfino.gr

Διεύθυνση

Έκθεση: Ελευθερίου Βενιζέλου 205, Νέα Σμύρνη, 17123, Αθήνα

Εργοστάσιο: Αγ. Άννης 68, Ρέντης, 18233