Ανοιγόμενα συστήματα αλουμινίου

Τα ανοιγόμενα κουφώματα προσφέρουν πολύ καλά επίπεδα θερμομόνωσης, ηχομόνωσης και στεγανότητας στον αέρα και το νερό καθώς επίσης και μεγαλύτερη ασφάλεια. Επιπλέον, τα ανοιγόμενα κουφώματα διατίθενται σε πολλούς τύπους και σχέδια και δέχονται σήτα και παντζούρι ή ρολό εξωτερικά. Έχουν όμως το μειονέκτημα ότι δεν μπορούν να καλύψουν μεγάλα ανοίγματα, δηλαδή με πλάτος πάνω από 2,00 m, ακόμη και στην περίπτωση δίφυλλης μπαλκονόπορτας. Επίσης, πάντα θα πρέπει να διατίθεται ο απαιτούμενος χώρος εσωτερικά, ώστε να μπορεί να ανοίγει το παράθυρο ή η μπαλκονόπορτα χωρίς εμπόδια. Υπάρχουν σειρές απλές και θερμομονωτικές, με διάφορες τυπολογίες. Παραθυρόφυλλο νοιγόμενο προς τα έξω, προς τα μέσα, ανακλεινόμενο και συνδιασμός ανακλεινόμενου και συρόμενου.

Smartia S67

Το SMARTIA S67 αποτελεί το νέο σύστηµα ανοιγο-ανακλινόµενων θερµοµονωτικών κουφωµάτων της Alumil το οποίο παρέχει συνδιαστικά πολύ υψηλή θερμομόνωση (από 1,1 έως 2,6 W/m²K), ασφάλεια, ηχομόνωση και εξαιρετικό σχεδιασμό.

Smartia M9660

Το SMARTIA Μ9660 αποτελεί ένα σύστηµα ανοιγο-ανακλινόµενων θερµοµονωτικών κουφωµάτων το οποίο  παρέχει συνδιαστικά πολύ καλές επιδόσεις θερµοµόνωσης (από 1,8 έως 2,5 W/m²K) αυξημένο επίπεδο ηχομόνωσης και ασφάλειας. Είναι η ιδανική σειρά για αντικαταστάσεις με μεγάλη λειτουργικότητα, δίχως να απαιτείται υψηλό κόστος επένδυσης.

Comfort M20000 Apollo Thermo

Η σειρά Μ20000 αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα θερμομονωτικά συστήματα. Είναι ειδικά σχεδιασμένη για να δέχεται αποκλειστικά χαλύβδινο περιμετρικό μηχανισμό κλειδώμαρος 16mm, που προσφέρει υψηλά επίπεδα λειτουργικότητας και ασφάλειας.

Comfort M9400

Η σειρά Μ9400 αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα συμβατικά συστήματα αλουμινίου στη χώρα μας, κυρίως λόγω της
ευελιξίας και της πολυμορφίας που παρουσιάζει όταν χρησιμοποιείται σε ποικίλες κατασκευές, όπως παράθυρα,
πόρτες, παντζούρια και βιτρίνες καταστημάτων.